Wie is Herm?

Mijn naam is Herm Steeghs en in 1963 ben ik geboren in Deurne. Na mijn HBO-opleiding (hoger economisch & administratief onderwijs) heb ik naast mijn baan bij KPMG (deels in de avonduren) de opleiding tot Register Accountant gevolgd.

 

De klanten bij KPMG waren hoofdzakelijk grote multinationals met grote afstand tussen de accountant en de directie van de bedrijven. Na circa 3 jaar bij KMPG te hebben gewerkt, ben ik bij het middel grootte accountantskantoor Van Dien & co gaan werken. Van Dien & co was meer gericht op het midden en klein bedrijf, wat mij meer aansprak. Hier zat je direct met de ondernemer aan tafel om de jaarstukken en de aandachtspunten van het bedrijf te bespreken.

 

Ik heb in de periode zes jaar met veel plezier bij Van Dien & co gewerkt en heb ik deze tijd mijn Register Accountancy (RA) diploma gehaald. Na deze uitgebreide ervaring in de accountacy heb ik een carriere in het bedrijfsleven opgebouwd. Bij middelgrote bedrijven heb ik ervaring opgedaan als hoofdboekhouder, controller en uiteindelijk financieel directeur. Eind 2010 heb ik uiteindelijk besloten om naar de kern terug te keren: een administratie- & accountantskantoor.

 

Inmiddels werk ik met mijn accountantskantoor Steeghs zelfstandig voor met name voor de kleine & middelgrootte ondernemingen. De klanten zijn voornamelijk zelfstandige ondernemers (met of zonder personeel), van verschillende grootte. Tevens zijn er verschillende B.V.’s. met een DGA die ik ondersteun met adviezen, fiscaliteiten en de formele jaarstukken.

 

De relatie met de klant staat bij mij centraal. Daardoor kan ik deze ondersteunen en ontzorgen en ontstaat er een meerwaarde. Voor de klant omdat deze echt wordt geholpen, maar ook voor mij want ik heb plezier om een klant tevreden te zien.

 

 

Accountancy Steeghs

Meliepark 38

5251 EL Vlijmen

+31 73 513 0153

+31 6 2309 2306